Weer thuis!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Lia
20 Augustus 2011 | Italië, Riva del Garda
Maar goed onze laatste dag in Italie!!! 's-Ochtends zijn we nog even naar het centrum gegaan. De kids hebben zich nog uitgeleefd in de speeltuin, en ik heb de laatste inkopen gedaan voor de terugreis. De auto nog even vol getankt zodat we na het eten meteen weg kunnen gaan. Na de lunch is Paul naar bed gegaan en ben ik met de kids gaan zwemmen. Nou ja.....mama was teveel......Leon (Lara's vriendje) was daar...hahaha. Eigenlijk vond ik het wel heel relaxt. Jay en Lara waren de hele tijd met Lara's vriendje aan het spelen en ik kon lekker zonnen en af en toe een verfrissende duik nemen. Tegen vieren moesten ze toch afscheid nemen. Lief gaven ze elkaar een handje...en na een auf wiedersehn gingen ze uitelkaar....aaahhhhh... Na het douchen zat mijn meissie op het balkon en toen vroeg ze nog waar Leon was.....zo lieffies!!!
Nadat we allemaal weer fris en fruitig waren hebben we de laatste spullen nog in de auto gelegd. En je raadt het wel....de auto zat weer stamp en stamp vol!!! Ik snap er niks van!!!! Nog even afscheid genomen van Nadia en haar familie en de sleutel af gegeven, en met een tot ziens zijn we weggegaan!
Paul reed de auto naar "onze" parkeerplaats in het centrum van Riva waar ik snel ons eten ging halen, een lekker broodje durum. Omdat het zo heet was hebben we het in de auto opgegeten, lekker met de airco aan. Tja misschien niet zo millieu bewust...maar wel lekker koel!! Nou vergeet ik te vertellen dat "onze" parkeerplaats tegenover een gelateria is....hahahaha... Dus je snapt het wel dat we na het broodje nog een aller aller aller laatste gelato hebben gehaald.
En toen ging de terugreis toch echt beginnen.... Die is verder heel goed verlopen. Helemaal geen files gehad, in Oostenrijk wel wat regen en onweer, maar dat duurde gelukkig niet zo lang. Rond 02.00 uur hebben we ergens in Duitsland geslapen om drie uur later verder te rijden. De kinderen hebben het goed gedaan. Ze hebben lief dvd's gekeken en lekker lang geslapen.
Vanochtend reden we dus om 10.00 uur Tilburg binnen, en omdat ik via twitter een noodsignaal had gekregen dat het met onze economie niet goed gaat, zijn we meteen doorgereden naar de stad. hahahaha....Nee niet om te shoppen hoor....maar we kwamen er achter dat Paul morgen jarig is (lekker snel he?!!) dus er moest een rijstevlaai gehaald worden. Dus vlug naar de multivlaai, helaas was de visboer dicht voor onze wekelijkse portie garnaaltjes. Toen nog even snel langs de bakker en hehe...we waren eindelijk thuis. Daar werden we begroet door Debbie en een hele drukke blije Max. Het beessie werd nog drukker dan ie al was.
Even bijkomen en bijpraten met Deb en daarna alle tassen uitgepakt!!! En nu...nu zijn we aan het wassen, wassen, wassen....zucht....
Morgen is Paul jarig en gaan we lekker met de kids en onze housesitters uiteten bij de KOI!!!! Jammie jammie...sushi!!!! Maandag begint de school weer en hebben we weer regelmaat!!! Paul en ik zijn nog lekker vrij, dus dat word.....achterstallige klusjes doen en.....en misschien wel shoppen.....lekker rustig zonder de kids!! haha.
Nou dit was het weer voor ons Agerbeekies. Wat we volgend jaar gaan doen weten we nog niet.....wie weet toch wel weer naar Riva del Garda!!!
Ciao allemaal en bedankt voor het volgen van de Agerbeekies!!
Paul, Lara, Jay en Lia Agerbeek
21 Augustus 2011 - 07:03
Annekerijken:
welkom in Nederland, fijn dat jullie weer veilig thuis aan gekomen zijn