Lekker eten!
Door: Lia
Blijf op de hoogte en volg Lia
08 Augustus 2016 | Thailand, Jomtien
Gisterenavond hebben we gegeten bij een Seafood restaurant. Hier kan je zelf je vis aanwijzen die je wil eten. Er staan hele grote bakken met allerlei soorten vis. Natuurlijk vond Jay dat weer zielig.
Ik had een heerlijke pittige vissoep! Het smaakte een beetje naar de hete ribbetjes soep (asem pedis) van mama!
Een heel leuk tentje aan zee. Helaas begon het te stormen en moesten de luifels omlaag, zoniet dan werden we vast weggeblazen.
Vandaag heb ik een heerlijke olie massage gehad. 350 bath (nog geen 10 euro) voor een uur!! Dat gaan we zeker nog een keertje doen. ;-)
's-Middags zijn we naar foodland gegaan, een supermarkt waar we wat inkopen hebben gedaan. Daarna hebben we weer ons buikje vol sushi gegeten bij Tesco Lotus.
De kinderen mochten daarna, als ze niet vervelend zijn geweest tijdens het shoppen, 's-avonds zwemmen.
Morgen vertrekken we voor drie dagen naar Bangkok, waar we gaan fietsen....JA....jullie lezen het goed Paul en Lia en de kids natuurlijk gaan fietsen!!! We hebben een 3 uur durende tour geboekt bij Co van Kessel.
Ben benieuwd!!!
Laptop gaat niet mee dus over drie dagen komt het verslag pas weer.
Sa wa dii kha!
08 Augustus 2016 - 21:17
An En Eus:
Heel veel plezier in Jong Kong.
Veel mooie plekjes en grote malls.